▲ TRE-PÅ-TRE 2013 (2)

Nummer två av 3-på-Cancer-temat. Fick sms från biblioteket att jag kunde hämta ut denna igår morse, så gick dit direkt (eftersom de ändå håller på att borra i huset) och plockade ut den, satte mig på kaféet med kaffe och macka och började läsa och JÄVLAR.
 
Lite om nummer ett av 3-på-Cancer-temat:
The Fault in our Stars var väldigt luftig och enkel till sitt språk. Rakt på sak och ärlig med en del detaljer om sjukdomen trots att det i stora drag mest är en kärleksberättalse. Det är i alla fall det intrycket jag fick. Cancerdelen blir ganska platt och boken spelar mer på kärleken mellan dessa två patienter. Och det är fint, tro mig, jag gillade boken. Framförallt bi-storyn om den där fylleförfattaren i Amsterdam. Vilken karaktär! Hade han inte funnits med hade boken varit betydligt intetsägande kan jag tänka, för den gav hjärnan mer att tugga på, mer att tänka över. Allt som allt är det än bra, tankeväckande historia om en skör men otroligt vacker kärlek, både vänskapligt, familjärt och rent par-mässigt.


▲ Translation
3 on 3 reading challenge.
My theme is Cancer. I already read The Fault in our Stars and liked it very much. Mainly because of the drunken writer living in Amsterdam. Now I am reading a swedish mans biography about his cancer. It is really sad. He is the drummer from Sugarplum Fairy.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0