▲ Skolstart med mera

Idag var det första dagen i skolan för oss i BIB12 på BHS (Bibliotekshögskolan). Läsåret börjar med en kurs som heter Bibliotekens redskap & arbetsmetoder 1 (7,5 hp) och kommer handla en hel del om bemötande på bibliotek och referenssamtalet som sker mellan bibliotikarie och besökare/låntagare/användare (kärt barn har många namn). Idag hade vi alltså haft Kursintro för att avfyra, sedan följde en gästföreläsning. Onsdag och torsdag har vi självstudier (= läsa 4 kapitell i en engelsk bok samt diverse förberedelser) och på fredag är vårt första seminarie (!). Liksom, Jeeeezus, relax man. Men; all is good.

På hemvägen unnade jag mig en Wayne's latte to-go för att känna mig närmre sommaren än vintern (spenderade halva min sommarbudget på Wayne's i Lidköping) och plockade upp dessa raringar från mitt närmsta postombud:

Ni får se innehållet en anna dag.

Det var ett helvete att bära, men lyckligtvis bjöd Borås på soligt väder och väl hemma dog jag av avund för mig själv. Mwahaha! Dessutom upptäckte jag ett fint litet livsbevis på att E. lever. Han är i Moskwa men sätter sig på tåget och åker vidare redan ikväll (typ nu). Facebookchatten är allt fin ibland.
 
Sen läste jag de sista 100 sidorna i The Fault in our Stars och dog.
 
▲ Translation
Back to school!
It was fun, nice to meet everyone again. Nice to be back on track! Also, got a few books but I'll show them some other time. And I finished reading The Fault in our Stars which I started yeasterday and OH MY GOD!

Kommentarer
Postat av: Felicia

Åh, slutet the fault in our stars! Var ändå på nåt vis inte beredd på ett så snyftigt slut, men ack! Har du sett författarens svar på läsarnas frågor??? http://johngreenbooks.com/questions-about-the-fault-in-our-stars-spoilers/ (obs SPOILERS för alla som ej läst boken än!)

Svar: Åh, ska kolla den sidan! Så himla kul att han har med svensk rap, haha! Jag visste att den skulle sluta snyftigt men var inte beredd på att just sista meningen var sista meningen. :(
alekzandra

2013-09-04 @ 20:48:13
Postat av: Stockholmsflickan

Men vad bäst, TVÅ stora bokpaket! Vet inte om jag vågar titta in här när du visar innehållet, kommer säkert få ha-begär igen...

Svar: Nej men försvinn inte! Haha. En del skolböcker dock, eller ja. Det blev lite mer skönlitterärt än tänkt..
alekzandra

2013-09-05 @ 17:35:59
URL: http://skrivande.blogspot.se
Postat av: Elina

Alltså vare sig det är skolböcker eller böcker som man faktiskt vill ha så är det himla kul att få paket, speciellt stora!


Svar: Ja verkligen! Favortigrejen alla gånger.
alekzandra

2013-09-10 @ 18:47:53
URL: http://marklarsbooks.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0