▲ Halloweenaktiviteter

Igår kväll var jag på skräckträff på Stadsbiblioteket med en klasskompis. Två bibliotekarier hade anordnat en afton med temat skräck och dukat upp bord med gott fika och mängder böcker i genren, samt lite film och videoklipp (som vi dock inte hann se) på bibliotekets övervåning. Så himla kul grej! Aldrig varit på något sådant innan. Det var sex personer som kom, vi var tre i min klass. Alla vi sex går eller har gått på BHS så det vart lite kul, haha. Blev en annan typ av samtal då, men det var superinspirerande och kul att höra vad andra tänker om litteratur och genren. Är inte superinsatt men otroligt intresserad av framförallt gotik. FÖr övrigt var vi hälften hälften könvis, vilket var awesome. Rent genus-principiellt. Vad jag vill säga är väl mest att ifall du ser att ditt bibliotek annordnar något så GÅ! Det värsta som kan hända är att det inte var så kul, men troligtvis kommer det vara det. Förresten blir saker inte bättre än en gör dem. Så go all in, jag hade supertrevligt. Och hoppas på fler liknande kvällar! Precis så här vill jag jobba i framtiden!
 
 
För övrigt finns det inga Halloween-planer i min värld. Ska på spelning på lördag som passande nog är titilerad Alla helgona-spelning, men blir ingen utklädnad eller halloweenfest, knappt ens halloweenläsning för mig vad jag vet än så länge. Har ett paper på 2400 ord att skriva. Har hittills fått ihop 180.

Hur ser era halloweenplaner ut? Någon speciell bok eller film ni tänkt ta er igenom?
Personligen skulle jag vilja tipsa er om den nya filmen Stoker, och/eller boken Människohamn.


▲ Translation
Our city library had a themed meeting sort of, we talked about horror books. It was awesome!

Kommentarer
Postat av: Stockholmsflickan

Ser supermysigt ut! Jag är så himla dålig på att hålla koll på aktiviteter som anordnas på bibliotek, måste bättra mig. Bra med en påminnelse :)

Svar: Haha, samma här. Det var en klasskompis som hade koll!
alekzandra

2013-10-31 @ 12:37:17
URL: http://skrivande.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0