▲ Skol-update

Vi blev godkända! Rapporten i fältstudier blev godkänd! Skönt, då är den kursen härmed avklarad. Finemang! Den sista kursen för terminen/årskurs 1 drog igång i torsdags och är en valbar kurs. Jag har valt att läsa Barn, unga, medier och bibliotek som är precis vad det låter som. Hittills har det varit himla intressant; vi har haft två gästföreläsare, den ena från Miini-biblioteket på Röhsska i Göteborg och den andra var ansvarig för Barnens Bibliotek.
 
I helgen fram till tisdag är jag hos E. Det är sol och torget har bjudit på marknad. Mest sitter jag dock och läser kurslitteratur då vi har litteraturseminarie på onsdag morgon. Därefter åker jag nog direkt hit igen eftersom vi är "lediga" fram till måndagen veckan därpå. I alla fall känns kursen väldigt kul och givande! Vi ska senare göra ett fördjupningsarbete som skall presenteras den 5e juni. Vet inte riktigt ännu vad jag tänkt välja, kanske något om barnboksbloggande eller ungdomsbokbloggar. Vi får se lite.
 
Ps. Hittade ett par fina böcker på bibblan här i Lidköping som kanske dyker upp här så småning om. Bland annat Frances, #3 av superduktiga Joanna Hellgren!
 


(Illustration av Joanna Hellgren)
 
▲ Translation
Update: school.
New course, it's about children and young adults and new media. And libraries of course.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Åh har du den (Frances) hemma just nu? När ska du lämna tillbaka den i så fall? Det känns som om den alltid är utlånad, eller så har jag bara otur.

Svar: Åh, jag lämnade tillbaka den dagen efter så den bör vara på bibblan nu om ingen tog den efter mig. Jag hade tur och såg den på displayhyllan direkt jag kom in haha. Kan man inte reservera?
alekzandra

2013-05-12 @ 21:13:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0