▲ Måndag morgon

Det har varit lite tyst. Det beror på plugg, för det mesta. Sol för det andra.
Har lite ångest just nu över att hinna med de två sista uppgifterna. Tema 2 handlar om barnets roll i skräckfantastik som offer, hjälte och som ond. Till detta tema ska vi skriva ett paper på 5 A4 varav 3 sidor om dessa tre olika roller, sedan ska vi skriva en bokanalys och en filmanalys på de resterande 2 sidorna. Har aldrig gjort detta innan så det känns extremt jobbigt och svårt. Vi har heller inte fått någon egentlig hjälp eller vägledning för hur man gör detta.
Bah! Och det är sjuuukt mycket att läsa! Den facklitterära boken vi har till detta ämne har dessutom varit slut hos alla svenska återförsäljare vilket gjort att vi varit väldigt många som beställde den från amazon för över en månad sedan, MEN den har naturligtvis blivit försenad och kommer ungefär samtidigt som paperet ska vara inne! Alltså? En tjej hade dock fått den och scannade in och delade med sig för en slant (så får en egentligen inte göra, men det här är fan kris) så jag avbeställde och näjer mig med en suddig dataupplaga. Grejen är att vi inte får godkänt om vi inte refererar till den angivna kurslitteraturen. Dock har jag läst en hel del i denna bok nu, men inte kommit över ett enda ord som känns relevant för tentamenfrågorna. Liksom? VARFÖR ska vi ens läsa den? De skriver om böcker vi inte ens har med i vår kurslista. Börjar bli grymt irriterad.
 
Men annars är allt bra.
Bra litteratur i övrigt. Jag badade för första gången i år i förrgår i Härlanda, sov över i gbg i helgen. På trosdag har jag bokat in mig för Känn ingen sorg (!!!) och ja, nu dricker jag kaffe. All's well that ends well.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0