▲ Just nu

...läser jag Bilbo - en hobbits äventyr, och attans så fin och rolig och spännande den är! Minns mig ha försökt läsa denna vid 14 års ålder men inte lyckats komma längre än till trollens grotta. Jag läste inte värst mycket då. Men nu så äntligen! Kanske lyckas jag ta mig igenom Härskarringen-trilogin också? Efter sommarkursen i sådana fall. I vilket fall har jag läst 103/232 sidor. I dag har jag läst från 48 - 103 (hittills), har planerat komma till sidan 158 innan dagen är slut för att hålla schemat.
 
Denna boken ska alltså läsas till sommarkursen, tema 2, del 1 som handlar om barns roll som hjälte. Än så länge är kursen väldigt givande, intressant och spännande! Tema 2 är i tre delar som slutligen ska tentas av i ett 5 sidor långt paper med deadline 16 augusti. Vi ska se ca. 12 filmer och läsa 8 skönlitterära böcker, 1 facklitterär och ett par artiklar samt föreläsningar. Det blir nog bra.
 
 
▲ Translation
Update: reading The Hobbit, or There and Back Again for my summer course. It's really great, funny and exciting!

Kommentarer
Postat av: Sofie / Komigensofie

Åh, Hobbit är en av mina favoritböcker! Min lärare när jag gick i 6an hade högläsning ur den för oss. Var så mysigt att lyssna på medan man satt i skolbänken och ritade :) Under åren har jag läst om den minst 6 gånger, tror jag. Blir aldrig tråkig och är alltid lika spännande för varje gång man läser den!

Svar: Åh, tycker den är superbra hittills!
alekzandra

2013-07-09 @ 16:54:26
URL: http://komigensofie.blogg.se
Postat av: julia londqvist

Hej jag skulle bli jätte glad om du ville rösta på mig i den här foto tävlingen: http://eli.webblogg.se/2013/july/finalister-i-fototavlingen-vinn-en-reflexskarm.html#comment

Mitt bidrag är NR 4! förlåt om du inte gillar såna här kommentarer!

2013-07-24 @ 21:14:56
URL: http://photoojuliaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0