▲ Mellandagsrea

Beställde hem ett par böcker från AdLibris nu när de har mellandagsrea och jag fick en slant i julklapp. Mycket feminism-ish och Rory's booklist-titlar. Can't wait! Har dessutom lyckats låna ett par av de böckerna vi ska ha nästa kurs så kanske möjligtvis slipper beställa kursböcker för denna omgången! Sparar i så fall ca. 1000 kr!!!

Hämtade ut tentor idag varav en blev underkänd. Känns tråkigt, men förstod det nästan när jag satt där inne i den tråkiga tentasalen och skrev den. Är faktiskt förvånad att biblioteksstrukturen blev godkänd för den kändes hela tiden skitkass. Fick i och för sig på pricken godkänt (7p), puh! Juridiken kändes dock bra hela tiden och den klarade jag också, men historiadelen blir det omtenta på den 1:e februari. Bara att kämpa på, I guess! Är ändå nöjd med 2/3 G, då jag var nästan absolut säker på att det skulle bli 1/3 godkända.

Nu har vi sista kursen på första terminen. Vårterminen börjar den 21:e och tills dess har vi en salstentamen i Klassifikationsteori och en inlämningsuppgift berörande informationssökning. Det tar aldrig slut.


▲ Translation
Ordered some interesting books for my christmas money.
Also, got my test results back today. Passed 2/3. Re-test in Library history on feb. the 1st.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0