▲ I mumindalen


Morgonkvistgröten i allra finaste julklappen.

Loggade in för att läsa och eventuellt svara på mejl. Där ser jag rubriken 3 pocket för 99:-, kunde jag låta bli? Nej. Tänkte att; jag ska bara kolla vad som finns, det brukar ändå bara vara tråkiga titlar man aldrig hört något om, inget man faktiskt tänkt köpa innan eller ens funderat på att läsa. Men jo då, det fanns det visst. Och klart som tusan att den beställning jag redan klickat i späddes ut med ytterligare tre titlar.. Tror jag har ett shoppingproblem.

I skolan har vi haft informationssökningslektioner i veckan. Jag gjorde dock databasövningarna hemma idag för det vart alldeles för svårt att koncentrera sig i datasalen i onsdags, så gick till skolan efter lunch i stället och mötte upp klasskamrater på bibblan för att studera lite inför klassifikationsteori-salstentan (som vi har på måndag) i stället. Vi har precis fått informationssöknings-hemtentan via pingpong som ska vara inskickad 12:00 nästa fredag (den 18:e). Den känns lite lurig, men det är nog bäst att fokusera på salstentan just nu. Alltså blir det att läsa Eric J. Hunters Classification made simple hela helgen, igen (plus anteckningar från föreläsningarna innan jul).Var i Göteborg ons-tors. Min fina vän Amanda ska flytta upp till Ume(å) och studera psykologprogrammet i fem år(!!!) så hon hade lite avskedsfest. Vi drack bubbel och dansade på avenyn (en första gång för mig) tills vi bokstavligen föll i golvet. Eftersom A ska hyra in sig i ett rum och inte kan ta med sig så mycket packning fick jag ett par tröjor hon ändå tänkt ge bort samt låna ett par pocketböcker, bl.a. Mysterious Skin av Scott Heim (har sett filmen och är sjukt sugen på att läsa!) samt Tisdagarna med Morrie av Mitch Albom som man tydligen bara bör ha läst (har du?). Och innan jag satte mig tillrätta på tåget gick jag in på centralstationens Pocket Shop och plockade på mig Murakamis Efter mörkrets inbrott. Jag hade 10 stämplar på mitt kort, jippie!
▲Translation
In the moominvalley.

Ordered three more books today and I haven't even received my last order yet. I think I have a shopping problem. Plus, yesterday I got a free book at Pocket Shop, After Dark by Haruki Murakami. I had 10 stamps on my shop-card, yey!

I am currently studying for two upcoming tests. One on Classification theory and one about Information searching / Information retrieval. Not very much fun.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0