▲ Post-tenta

I morse hade vi alltså tentamenskrivning i vår nuvarande kurs Bibliotek och användare 1 via webben mellan klockan 9-13:15. Den bestod av tre frågor varav maxpoäng var 15 poäng, G var minst 6p och VG 11p. Det här var absolut den svåraste tentamenskrivningen vi haft hittills och jag är inte den enda som tycker det. Vad jag vet är många i klassen förvirrade och panikslagna över denna tenta. Dels var alla tre frågor till en början svårförstådda och stora vilket gjorde att tiden på 4 timmar kändes minst sagt knapp. Dessutom var man tvungen att svara på alla frågor och få minst 1p för att över huvudtaget ha möjlighet att bli godkänd. Därefter hade vi den längsta kurslitteraturlistan hittills, som vi dock fick använda oss av under skrivningen, men att hålla kolla på all denna litteratur under denna tid var otroligt svårt ändå. Att då få ut bra formuleringar och argumentera samt reflektera var besvärligt. De flesta verkar ha haft panik både under skrivningen och även nu i efterhand, detsamma gäller mig. Min kropp känns som den är i bakis-mode, som om jag drack 4 flaskor starksprit igår (vilket jag inte gjorde) och min hjärna känns mos, som om jag gått in i väggen. Efter tentan däckade jag och sov till 17, vilket kanske inte är helt orimligt. Jag hoppas det bara är nerver och för mycket kaffe som sabbat magen och min hjärna för på onsdag har vi ju dessutom slutseminarium... Ja, så kan det vara på högskolan.
 
 
 
▲ Translation
Post-test
This morning we had a test on our course. I feel sick.

Kommentarer
Postat av: Stockholmsflickan

Usch, låter inte som någon kul tenta! Plötsligt känns hemtentan som jag skriver på nu och några dagar framöver inte alls lika jobbig... :)

Svar: Haha! Nä det var inte jätte kul direkt. Känner mig fortfarande lite off, vet inte om det är nerver eller om jag faktiskt är sjuk. Hoppas det går bra med din hemtenta!
alekzandra

2013-02-16 @ 23:14:44
URL: http://skrivande.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0