▲ Spontanköp

Igår var jag på Bokia - två gånger. E. och jag strosade runt lite på torget och kikade in på Bokia en snabbis. Där fanns ett rea-bord: alla böcker 79kr. Inte superbilligt men det var fina böcker, många intressanta titlar. Dessutom var alla inbundna. Jag hade bestämt mig för att inte köpa något mer överhuvudtaget innan sommarkursen är avslutat och godkänd, så vi gick därifrån utan inköp. Dock såg jag ett enda litet exemplar av Richard Yates Eastern Parade som jag gärna vill läsa och kunde inte hålla mig från att gå dit igen och köpa boken. Och när jag stod där kollade jag på alla intressanta ungdomsböcker, de flesta om monster och mysterier, och tänkte att två böcker för 160kr är ju inte så farligt..
 

så det blev två böcker.
 
Visst är de fina!? Om du läst någon av dem; vad tyckte du?
 
 
Fick även en gratis pocket i förra veckan när E. beställde lite från CDON (game of thrones).
En av mina favoritillustratörer har gjort omslaget! Vet inte om det är min typ av bok, men alltid kul (och bra) att prova på något nytt.
 
Vad har ni köpt/fått för böcker i sommar?
 
 
▲ Translation
I got a few new books. What books did you get this summer?

Kommentarer
Postat av: Ninni

easter parade minns jag att jag älskade! den var ganska lågmäld men hade den där dragningskraften som fick mig att längta efter att fortsätta läsa!

Svar: Känns verkligen som något för mig!
alekzandra

2013-08-08 @ 17:16:37
URL: http://bokstaden.se
Postat av: Anna - Bokbabblaren

Skuggporten var fin! :3

Svar: Ja, superfina små illustrationer inuti också.
alekzandra

2013-08-08 @ 20:49:36
URL: http://bokbabblaren.blogspot.com
Postat av: Stockholmsflickan

Älskar Richard Yates och tyckte att Easter Parade var så himla bra! Har suktat efter just den utgåvan i evigheter, men på nätet har den varit slutsåld och jag har inte lyckats hitta den i någon bokhandel. Helt rätt att slå till när du såg den! :) Den andra boken känner jag inte till, ser dock himla myskuslig ut. Måste kollas upp!

Svar: Åh, då är jag verkligen glad att jag köpte den, det var den sista som fanns. Ska bli spännande att läsa den. Den andra verkar precis så där myskuslig som den ser ut, ska också bli kul! Superfint med små illustrationer inuti också. Omslaget är verkligen skitfint!
alekzandra

2013-08-08 @ 22:25:11
URL: http://skrivande.blogspot.se
Postat av: Man

MEN SÅ BRA KÖP!! Richard Yates, det är något med hans romaner alltså. Jag har i och för sig bara läst två verk av honom, men jag gillade båda starkt. Det ska bli otroligt intressant att se vad du tycker om hans karaktärer och lågmälda intriger. :-)

Svar: Åhh! fasen, har inte tid att läsa den just nu. Måste skriva ett paper om New Moon först.. MEN ÅH, längtar. Hoppas han är lika bra som jag fått för mig, känns som precis min typ av författare!
alekzandra

2013-08-09 @ 17:44:02
URL: http://bokskadad.blogg.se
Postat av: Man

Utifrån det som jag lyckats utröna från din smak så tror jag också att han kan passa dig! :-) Nåja - den som väntar på något gott! (Säger den som ännu inte läst Revolutionary Road..)

Svar: Haha, ja men jag tror det kommer bli fint att läsa honom. Åh, den har jag läst delar ur vill jag minnas, men hann inte klart. Skola i vägen. Så sorglig historia, ska läsa den också är det tänkt..
alekzandra

2013-08-09 @ 21:11:51
URL: http://bokskadad.blogg.se
Postat av: Man

Då önskar jag oss båda lycka till på den fronten! : )

Svar: Googlade morbidt och det fanns inte men vet inte hur en ska skriva det annars.. det kanske bara heter morbid helt enkelt. Men du förstod ju vad jag menade i alla fall :) Ska bli superkul, längtar till september nu!
alekzandra

2013-08-11 @ 03:07:55
URL: http://bokskadad.blogg.se
Postat av: Julia

Tyckte riktigt mycket om Easter Parade. Fick mig att öppna upp ögonen för Richard Yates, nu en av mina favoritförfattare : )

Svar: Åh, ser fram emot att läsa den!
alekzandra

2013-08-13 @ 13:15:25
URL: http://bookclubben.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0