▲ Nystart

Tillbaka i Borås. E och jag landade här igår och nu sitter jag här ensam. E åker på semester på lördag (6 veckor i asien) så jag är fast och förtöjd i denna stad. Skolan börjar den 3:e, dalslandsbröllop den 21:e och 3 på 3 utmaningen som börjar september kommer förhoppningsvis hålla mig sysselsatt! Hoppas på massa häng med alla fina klasskompisar som en inte träffat sen avslutet innan sommarlovet. Och på onsdag får jag fin besök från kära Göteborg och på tisdag ska det tydligen bytas fönser i lägenheten, bläää.
 
Håll ut för bättre formulerade blogginlägg! Har massor med nya böcker att visa!
 
 
▲ Translation
Back in Borås. School starts on tuesday the 3 of september. The 21st I am going home to Dalsland for a wedding. The 3 on 3-reading challenge starts in september so I got a few things to do while my boyfriend leaves for Asia. Boho! Hold on for a better update, got tons of new books to show you guys!

Kommentarer
Postat av: Man

Mycket på gång alltså! ;-) Tänkte bara hojta till med att jag kikade i Marisha Pessls nya bok i bokhandeln häromdagen - väldigt intressant uppbyggd! Ville väl säga det och att jag kom att tänka på dig när den dök upp framför mina ögon. Haha, och där kände jag mig i viss mån läskig. :-)

Svar: Åh, men vad trevligt! Klickade faktiskt med den i en beställning från förra veckan så sitter här nu och håller tummarna att den ska ligga i postfacket imorgon eller i alla fall innan helgen, can't wait!! Planerar du att läsa den?
alekzandra

2013-08-26 @ 20:50:45
URL: http://bokskadad.blogg.se
Postat av: Stockholmsflickan

Mycket att se fram emot! Det kan ju faktiskt vara helt okej med lite höst och vardag igen :) Ska bli kul att se vad du har köpt för böcker!

Svar: Ja, det ska bli ganska härligt ändå, gillar hösten :) Ska försöka hinna med det innan helgen! Måste fota!
alekzandra

2013-08-27 @ 22:44:53
URL: http://skrivande.blogspot.se
Postat av: Man

Jag håller tummarna, jag med! Och ja, det har jag - men frågan är bara när och om jag själv kommer köpa den eller låna på bibliotek. Återkommer med valet efter dina ord, tror jag.

Svar: Ihh, hoppas hoppas. Haha, gör du så, kommer prioritera den högt. Och förhoppningsvis skriva lite om den efteråt. Skulle vilja få tid att läsa om hennes första och skriva lite om den också.. kanske senare, om två år när skolan är slut, ha!
alekzandra

2013-08-27 @ 22:56:57
URL: http://bokskadad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0