▲ Rosa


Lite nytt hemma, rosa och fint denna gång. Dock omedveten färgkombination även denna gång. Rosa Boken fick hem som vinst från lotteriet som hölls i oktober genom tidningen Books & Dreams. Den innehåller korta berättelser om 10 olika kvinnors upplevelser av/om bröstcancer. UnderbaraClara är en av författarna.
De andra två böckerna köpte jag mig på Pocket Shop förra helgen i Göteborg i väntan på tåget till Lidköping. Hello Kitty måste dö har jag varit sugen på ett tag nu, och den andra valdes mest för att jag läste en annan bok av Fay Weldon för ett tag sedan som var helt ok, men framför allt i jakt på lätt underhållning. Har dock inte hunnit läsa någon av dessa böcker ännu då skolan och kurslitteraturen tagit upp all min tid. (Även anledningen till att bloggen varit så tyst, sorry.) Den enda skönläsningen nu (vilket är sällan förunnat just nu) är läsandet av Jellicoe Road av Melina Marchetta som hittills är himla, himla bra!


▲ Translation
New pink books.
Rosa Boken is about breast cancer and I got it through a lottery. The other two I bought last weekend in Gothenburg, waiting for my train. Haven't had a chance to read them yet though. School is taking too much time.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0