▲ Måndags/Torsdagsenkät

Gör som Clara på thecuriouscaseofthebooks och svarar på denna måndagsenkät, fast på en torsdag. Så revolutionerande att det pirrar i magen. Here we go!


Just nu …

… nöjesläser jag:
Svindlande höjder, bl.a, som jag en gång redan läst, då på engelska och tycker fantastiskt mycket om. Såg som ni redan vet filmen från 2011 i veckan och tyckte faktiskt väldigt mycket om den. Detta "faktiskt" är hitplacerat på grund av att jag vet att filmen blivit väldigt kritiserad. Jag tycker dock att den ger den känslan boken gav, dysterhet, melankoli och rent av helveteskänslor. Precis så det skall vara. Annan nöjesläsning i mitt liv just nu är diverse Liv Strömquist.

… nyttoläser jag:
Diverse faklitterär litteratur som referens till min B-uppsats. Mycket popkonst, gatukonst och en del om konstbegreppet.

… är jag exalterad över:
Sommarvärmen som äntligen, om än dåligt tajmad med uppsatsskrivningen, innfunnit sig. Fantastiskt med sol från morgon till kväll, grönska och fågelkvitter. Ush, fy och blä för vinterkyla.

… är jag stolt över:
Att jag nu denna morgon skrivit ett personligt brev för en jobbansökan jag dragit lite på, som dessutom skall vara inne senast imorgon (25:e maj), samt att uppsatsen börjar ta sig och verkar bli bra trots allt. Men ännu är det en hel del kvar så i granen kan man ännu inte hänga den.

… är nervös för:
Det mesta, men jag försöker att skapa mig lugn där tillfälle ges och njuta av nuet och livet. Jobb, boende och framtiden kommer lösa sig så småningom och jag tror det löser sig lättare (och med bättre resultat) om man unnar sig att leva i stunden istället för att hela tiden stressa och tänka på "om" i framtiden.

… längtar jag efter:
Sommarlov, pussar, bad och dans.

… planerar jag:
att idag bli klar med popkonst-delen i min uppsats, skicka in ansökan till det där jobbet och baka rabarberpaj.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0