▲ Klar!

Nu är B-uppsatsen inskickad. Ikväll firas det med en öl på after work.

▲ Tråkigt nog

märkte jag igår efter att ha kommit hem till Göteborg, inställd att bli klar med min b-uppsats, att våran internetuppkoppling total-pajat. Helevetes jävla skit helvete var det enda jag kunde tänka, men löste det så att jag nu sitter på studentbiblioteket och gör det jag behöver internet till. Förutom uppsatsskrivandet (var tvungen att se Exit Throuh The Gift Shop igen för att göra analys efter metod) har jag betalat räkningar, mejlat traderavinnare och skrivit upp adresser för att kunna posta ders paket, kollat upp datum för de andra annonserna så jag inte glömmer kolla ifall de blivit budade på, samt kollat mejlen för att upptäcka ett bra besked: på fredag ska jag tillbaka till det företag jag var på för några veckor sedan på arbetsitervju och fick bekräftat att de har kollektivavtal samt vad timlönen är, så det verkar som att jag faktiskt kommer få jobbet!

Uppsatsen känns dock sjukt jobbig just nu och jag börjar tvivla på att den kommer bli klar tills imorgon.

▲ Sista chansen!

Ursäkta tjatet, men nu är det sista chansen att buda på mina sommar-accessoarer!
Klicka här för att se mer.

Idag har Anna och jag legat vid Härlanda tjärn och solat i ca. 2 timmar och unnat oss lite piggelin. Helt fantastiskt skönt väder ute, synd att det ska bli kallt igen till veckan. Tur man ändå måste sitta inne då och skriva sluttampen på uppsatsen.

▲ Till slau

Det har lagts upp en hel del nytt till försäljning på tradera det senaste, ännu ett par dagar kvar att buda!
Klicka här!

▲ Nu så,

har funderat på varför det varit så attans tyst här i bloggen, så skrev Sofie att det inte går att kommentera. Men nu, nu tror jag det funkar?? Hoppas hoppas!

▲ Måndags/Torsdagsenkät

Gör som Clara på thecuriouscaseofthebooks och svarar på denna måndagsenkät, fast på en torsdag. Så revolutionerande att det pirrar i magen. Here we go!


Just nu …

… nöjesläser jag:
Svindlande höjder, bl.a, som jag en gång redan läst, då på engelska och tycker fantastiskt mycket om. Såg som ni redan vet filmen från 2011 i veckan och tyckte faktiskt väldigt mycket om den. Detta "faktiskt" är hitplacerat på grund av att jag vet att filmen blivit väldigt kritiserad. Jag tycker dock att den ger den känslan boken gav, dysterhet, melankoli och rent av helveteskänslor. Precis så det skall vara. Annan nöjesläsning i mitt liv just nu är diverse Liv Strömquist.

… nyttoläser jag:
Diverse faklitterär litteratur som referens till min B-uppsats. Mycket popkonst, gatukonst och en del om konstbegreppet.

… är jag exalterad över:
Sommarvärmen som äntligen, om än dåligt tajmad med uppsatsskrivningen, innfunnit sig. Fantastiskt med sol från morgon till kväll, grönska och fågelkvitter. Ush, fy och blä för vinterkyla.

… är jag stolt över:
Att jag nu denna morgon skrivit ett personligt brev för en jobbansökan jag dragit lite på, som dessutom skall vara inne senast imorgon (25:e maj), samt att uppsatsen börjar ta sig och verkar bli bra trots allt. Men ännu är det en hel del kvar så i granen kan man ännu inte hänga den.

… är nervös för:
Det mesta, men jag försöker att skapa mig lugn där tillfälle ges och njuta av nuet och livet. Jobb, boende och framtiden kommer lösa sig så småningom och jag tror det löser sig lättare (och med bättre resultat) om man unnar sig att leva i stunden istället för att hela tiden stressa och tänka på "om" i framtiden.

… längtar jag efter:
Sommarlov, pussar, bad och dans.

… planerar jag:
att idag bli klar med popkonst-delen i min uppsats, skicka in ansökan till det där jobbet och baka rabarberpaj.


▲ Bokryggspoesi

Inspirerad av den här kvinnan försökte jag skapa min egen bokryggsdikt. Att kapa texter i ord och kortare fraser för att sedan pyssla ihop egen poesi av det hela är trots allt ett av mina trevligare intressen, så det här kändes mer än självklart värt ett försök!


Här ligger jag och blöder,
motsols
Döden till mötes

Vackra flickors lottPs. Skriver för brinnande livet på min uppsats, nästa torsdag skall den skickas in, helt färdig. Oj oj oj. Ds.

▲ Inspirerande illustrationer

Konstnär: Fumi mini Nakamura

Bildkälla & hemsida: http://www.miniminiaturemouse.com


Önskar mig tid till att teckna dagligen och bli någorlunda bra på det, igen. Teckning är verkligen en färskvara, den bör underhållas ett par timmar om dagen för att behålla god kvalitet samt för personlig utveckling. Kanske i sommar.

Translation:
Inspiring illustrations by Fumi mini Nakamura.
I wish I had more time on my hands for drawing. I'd very much like to be good at it, again. Maybe this summer.

▲ Monday
▲ Vad är konst?

4. Vad är konst?

Kort svar:
En fråga.

Långt svar:
På samma sätt som en fysiker är en samling av atomer som försöker ta reda på vad en atom är, så är konst en uppfinning som syftar till att ta reda på vad konst är.


9. Varför har många svårt att förstå konst?


Kort svar:
För att det sällan finns något att förstå.

Långt svar:
Många blandar ihop förstå med att tycka om något, de säger att de inte förstår när de menar att de inte gillar det. Dock har konstnärer sedan mordernismen intresserat sig för att hitta nya "språk" inom konsten, kliv in i ett rum fullt med folk som hittat på nya språk och jag lovar att du blir förvirrad. Att man sedan har ett nytt språk betyder inte automatiskt att man har något att säga. För inte särkilt många hundra år sedan var det konstnärliga språket gemensamt och alla förstod bilden på kyrkväggen, då var budskapet viktigare än att hitta ett nytt språk. Ju snabbare utvecklingen går, desto större energi går åt till att hitta nya språk. Det går inte att förstå någon som inte sagt något men det går att gilla honom.


17. Varför tycker alla någonting om konst?

Kort svar:
Obegripligt.

Långt svar:
Just i ämnet konst känner sig alla som experter, utbildningen till konstnär är i genomsnitt ungefär lika lång som den till hjärnkirurg, ändå skulle folk i allmänhet inte drömma om att komma med bensäkra omdömen och goda råd till en kirurg inför en operation, och om de gjorde det skulle kirurgen bli förvånad. Men inom ämnet konst känner de flesta nästan som ett krav att komma med ett omdöme eller goda råd, hur okunniga de än är.


23. Hur blir jag framgångsrik?

Kort svar:
Gör någon lycklig.

Långt svar:
Du blir framgångsrik i den utsträckning som någon "tjänar" på det du gör, får sina ideal, föreställningar bekräftade, ideologiskt, ekonomiskt, estetiskt eller på något annat sätt. Detta gäller om du menar framgångsrik i andras ögon. Om du menar framgångsrik i dina egna ögon räcker det med storhetsvansinne.


36. Hur vet man att man är på rätt väg?

Kort svar:
Genom att gå vilse.

Långt svar:
Fördelen med att inte veta vart man ska är att man inte kan gå åt fel håll. Det är först när man har bestämt vart man är på väg som man kan gå vilse. Problemet är inte att folk går fel utan att man utgår från det man vet. En man stod under en gatlykta och letade efter sin nyckel som han tappat. En förbipasserande hjälpte honom att leta under lyktan, men efter en kvart frågade han var mannen tappat nyckeln. "Den tappade jag i skogen", svarade han. "I skogen? Varför letar du då här under lyktan?" "Jo, för här är det ljust", svarade mannen.


(Ur Vad är konst? och 100 andra jätteviktiga frågor av Ernst Billgren.)

▲ Ett rosa paket kommer lastat

Lillasyster fyllde nyligen 16 år. Idag skickade jag iväg ett överraskningspaket* med små rosa presenter inuti. Det fabulöst fina presentpappret hittades på Bokia Avenyn (köpte faktiskt inga böcker!) tillsammans med en fantastiskt fin kaffetermos från Penguin som jag visar en annan gång.* har redan berättat för syrran att paket är på väg, men överraskningspaket låter fint.


Translation:
My sister just turned 16. This is my gift for her.

▲ Nytt i hyllan

ett par vackra omslag och förhoppningsvis bra storys funna.Svindlande höjder (Wuthering Heights) äger jag redan och har läst på engelska. Har velat läsa den på svenska sedan dess eftersom språket är lite knixigt med all dialekt etc. Såg förresten filmen igår kväll. Jag gillar den.


Vackra Kaya.


Translation:
New books.
I got
Wuthering Heights in swedish, the english version is pretty hard to understand with all the accents but I do love it. I saw the movie from 2011 with Kaya Scodelario yesterday and I actually really liked it. It was long and quiet, but I felt like it portrayed the feelings of Wuthering Heights well.

▲ Ja just det,

inget Konstfack i år, tyvärr.


Ps. Kika lite här vettja! Ds.

▲ 100 Klassiker

Härmar Boktjuven och fyller i min egen version av denna lista med 100 bokklassiker.

Så här skulle man göra


  1. Fetstila titel + författare om du läst boken
  2. Om du inte läst just den boken men annat av författaren
    – fetstila författaren
  3. Kursivera de titlar du vill läsa
  4. Stryk över de du inte vill läsa, eller markera dem med rött
  5. * efter boken betyder att du aldrig hört talas om boken/författaren
  6. + efter boken betyder att du äger den
  7. x efter boken betyder att du påbörjat men inte läst ut den

Min lista

1. Chinua Achebe: Allt går sönder *
2. Carl Jonas Love Almqvist: Drottningens juvelsmycke*
3. Isabel Allende: Andarnas hus
4. Martin Andersen Nexö: Ditte människobarn*
5. Stina Aronson: Hitom himlen*
6. Jane Austen: Stolthet och fördom +
7. Honoré de Balzac: Pappa Goriot*
8. Charles Baudelaire: Ondskans blommor
9. Samuel Beckett: I väntan på Godot*
10. Harriet Beecher Stowe: Onkel Toms stuga
11. Victoria Benedictsson: Fru Marianne *
12. Frans G. Bengtsson: Röde Orm*
13. Hjalmar Bergman: Markurells i Wadköping*
14. Giovanni Boccaccio: Decamerone*
15. Karin Boye: Kallocain
16. Bertholt Brecht: Mor Courage och hennes barn
17. Fredrika Bremer: Hertha*
18. Anne Brontë: Agnes Grey
19. Charlotte Brontë: Jane Eyre+
20. Emily Brontë: Svindlande höjder+
21. Mikhail Bulgakov: Mästaren och Margaritaa
22. Italo Calvino: Om en vinternatt en resande*
23. Albert Camus: Främlingen
24. Cao Xueqin: Drömmar om röda gemak*
25. Cervantes: Don Quijote
26. Joseph Conrad: Mörkrets hjärta*
27. Dante Alighieri: Den gudomliga komedin
28. Daniel Defoe: Robinson Crusoe+
29. Charles Dickens: Oliver Twist
30. Fjodor Dostojevskij: Brott och straff
31. Alexandre Dumas d ä: De tre musketörerna+
32. Marguerite Duras: Älskaren
33. T S Eliot: Det öde landet
34. Euripides: Medea
35. William Faulkner: Absalom, Absalom
36. F Scott Fitzgerald: Den store Gatsby
37. Gustave Flaubert: Madame Bovary
38. Flygare-Carlén, Emilie: Rosen på Tistelön*
39. Per Anders Fogelström: Stockholms-serien*
40. Gabriel García Márquez: Hundra år av ensamhet
41. André Gide: Den omoraliske*
42. Johann Wolfgang von Goethe: Den unge Werthers lidanden
43. Maksim Gorkij: Min barndom*
44. Graham Greene: Brighton Rock*
45. Knut Hamsun: Markens gröda*
46. Jaroslav Hasek: Den tappre soldaten Svejk*
47. Joseph Heller: Moment 22*
48. Ernest Hemingway: Den gamle och havet
49. Hermann Hesse: Stäppvargen*
50. Homeros: Odysséen
51. Henrik Ibsen: Et dukkehjem*
52. Eyvind Johnson: Strändernas svall*
53. James Joyce: Ulysses
54. Franz Kafka: Processen
55. Yasar Kemal: Låt tistlarna brinna!*
56. Kleve, Stella (Malling, Mathilda): Bertha Funke*
57. Pär Lagerkvist: Barabbas*
58. Selma Lagerlöf: Kejsarn av Portugallien
59. Lidman, Sara: Lifsens rot*
60. Väinö Linna: Okänd soldat*
61. Ivar Lo-Johansson: Kungsgatan*
62. Thomas Mann: Huset Buddenbrook*
63. Harry Martinson: Nässlorna blomma
64. Moa Martinson: Kvinnor och äppelträd
65. Vilhelm Moberg: Utvandrar-serien*
66. Molière: Tartuffe
67. Elsa Morante: Historien*
68. Morrison, Toni: Älskade*
69. Vladimir Nabokov: Lolita
70. George Orwell: 1984
71. Boris Pasternak: Doktor Zjivago
72. Francesco Petrarca: Kärleksdikter*
73. Marcel Proust: På spaning efter den tid som flytt
74. Erich Maria Remarque: På Västfronten intet nytt*
75. J. D. Salinger: Räddaren i nöden+
76. Cora Sandel: Alberte-serien*
77. Sapfo: Dikter och fragment*
78. William Shakespeare: Macbeth+
79. Mary Shelley: Frankenstein+
80. Sofokles: Konung Oidipus*
81. Solzjenitsyn: En dag i Ivan Denisovitjs liv*
82. John Steinbeck: Vredens druvor
83. Stendhal: Rött och svart*
84. Bram Stoker: Dracula+x
85. Robert Louis Stevenson: Dr Jekyll och Mr Hyde+
86. August Strindberg: Röda rummet
87. Snorre Sturlasson: Egil Skallagrimssons saga*
88. Jonathan Swift: Gullivers resor
89. Hjalmar Söderberg: Den allvarsamma leken
90. Anton Tjechov: Damen med hunden*
91. Lev Tolstoj: Anna Karenina
92. Mark Twain: Huckleberry Finn
93. Sigrid Undset: Kristin Lavransdotter*
94. Jules Verne: Jorden runt på 80 dagar+
95. Voltaire: Candide
96. Oscar Wilde: Dorian Grays porträtt+
97. Woolf, Virginia: Mot fyren
98. Wägner, Elin: Pennskaftet*
99. William Butler Yeats: Tornet*
100. Émile Zola: Thérèse Raquin+

▲ Penguin Books Merch

<3

▲ Kvällsinspiration

Duktiga Adelina på: http://aadelle.blogspot.se/


Finaste Amandah Anderssons illustrationer: http://humanlocomotion.tumblr.com/


Elinas skitgrymma & superinspirerande konst: http://persannaelina.tumblr.com/


samt, Victo Ngais fantastiska illustrationer: http://victo-ngai.blogspot.se/


Enjoy!

▲ Plötsliga idéer

Bibliotikarieprogrammet i Borås var en sådan, men förhoppningsvis en bra idé.
En annan jag tänkte ut just precis nu var att jag inför nästa vår skulle villja sy
upp och sälja student- och balklänningar. Bu eller bä?

Framtiden kan nog bjuda på vad som helst om man bara låter den, visst är det underbart!?


Ps. Gruppredovisningen idag gick bra, jag stod till och med upp inför klassen och
presenterade mitt stycke under hela 2,5 minuter. Stolt. Uppsatsen går sådär. Ds.


Translation:
Sudden ideas.
The Librarian bachelor program in Borås is probably one of those, also right now,
at this moment I came up with the idea and the sudden want to design and sew
proom and graduation dresses to sell next spring. Do or don't?

I guess anything could happen in the future if you just let it, isn't that sort of wonderful!?


▲ Muntlig redovisning

uh, bävar
Hemskheter
och hittepå

Varför?

▲ Studier

Försöker komma underfund med B-uppsatsen,
det går inget vidare. Är på sidan 1 av 15.

Men det skall nog gå vägen!


Ps. Nu finns det en del nya grejer att fynda på Tradera! Ds.

▲ For Sale, tradera mera!

det ligger fortfarande ett par guldkorn uppe på Tradera som vill bli hemplockade av någon av er! Det skall läggas upp än fler guldkorn inom kort. (Så fort jag är klar med hemtentan!) Buda gärna på dessa så länge: länk

▲ Eli har jubileumstävling

.. och lottar ut hemligt bokpaket! Så himla rolig grej det här alltså, älskar givmildheten i bloggsfären. Dessutom kommer boken Jellicoe Road vara med i paketet (det enda man får veta som finns med i) och det är en bok man fått läsa mycket gott om det senaste och jag är verkligen helt sjukt sugen på att läsa den själv, nu när den kommer ut på svenska och allt! Även om jag inte skulle vinna denna utlottning, vilket jag tvivlar på, kommer jag nog köpa mig den här boken. Mest är jag nog nyfiken på vad annat som kommer ligga i paketet..

Om du också vill vara med i utlottningen av ett hemligt bokpaket (med bl.a. Jellicoe Road i) klicka på bilden så kommer du till Elis blogg!

Translation:
Another book-lottery I have entered today! This time you can win a secret box with two books, one of them is Jellicoe Road, the other one is secret. Isn't this fun? Love it!

▲ Sommarplaner

Åh, idag var jag på arbetsintervju i Västra Frölunda och det kändes hur bra som helst! Mest troligt kommer jag få jobbet, eller jag antar det för det var vad hon sa till mig och bokade dessutom in mig till möte med områdeschefen den 1e juni och sa att jag då även skulle få arbetskläder. Det måste väl ändå betyda att de vill anställa mig? I så fall skall jag vikariera för en man som går på sommarledigt juni-juli, det är halvtid och mitt område är centrum. Bil är inget krav och jag är så glad, glad, gald! Glömde dock fråga om lönevilkor, kollektivavtal och försäkring.. korkat, men skall höra av mig till dem inom kort. Det verkar i vilket fall vara ett seriöst företag med hög trivsel och fan vad glad jag är! Liksom wow, i sommar ska jag jobba! Nog för att jag sparat slantar och planerat så att sommaren skulle fungera ändå, men shit så skönt att faktiskt kunna unna sig lite picknick eller en extra resa hem någon helg?

I övrigt blir det Way Out West, skönt häng med nära och kära, sol och bad, grillning, bokläsning, kanske lite sömnad och förhoppningsvis en hel del vin och goa skratt. Vad ska ni hitta på?


Brook Salzwedel


Translation:
I think I might have managed to get a job today, if I did I'll start in june an work through the summer. Feels pretty awesome. I need me some cash. And experience. And a routine.

▲ Själlös

Det är utlottning på Sweidsh Zombies hemsida, denna gången en roman om vampyrer,  varulvar och parasoller. Visst låter det spännande? Boken heter Själlös och författaren är Gail Carriger. Själv är jag extremt sugen på en vampyrbok att läsa i sommar! Om du vill vara med i utlottningen gå då in här och följ anvisningarna! Eller så går du in och kikar runt en sväng bara. Lycka till!Translation:
The Swedish Zombie website is arranging another book-lottery. This time you can win Själlös (Soulles) by the author Gail Carriger. It's about vampires and warewolfs and I'm very interested in reading it, maybe this summer. Wish me luck!

Ovissheten grämer mig
den gör mig otrygg och orolig
Den tar tag i hjärta och hjärna
och vrider om dem
tills de varken vet ut eller in


Trots att grundtanken står tydlig
läses den som tvivelaktig i ovissheten


▲ Teckningskonst

http://www.brookssalzwedel.com/

▲ Citat

Ur En Kärleksförklaring av Ida Linde:

"Har du fattat tycke för mig än?
Sontag tyckte det var en självklar fråga. Silja hade inte
tagit av sig hjälmen. Ibland tänkte Sontag att hela livet
var en väntan på att den man älskade skulle höra av sig.
Men när hon sa det till Silja, sa Silja bara att kärleken
inte är villkorslös."

"Kanske kärleken är händelser som länkas samman av
händer?"

"När jag forskar, sa Silja, forskar också forskningen på
mig. När jag tittar på siffrorna stirrar siffrorna tillbaka.
Utläser jag något ur materialet utläser materialet något
ur mig."

"Den här gången stod det: du är inte tillräckligt mogen,
säger du; väntar du alltså tills du ruttnar?

"Visst vet du att allt är en historia? Man hittar på och så
tror man på det."

"Sontag sträckte fram handen för hon hade hört att

hud var bra mot galenskap."

 

Translation:
Quotes from a book by Ida Linde.


▲ Hemtenta

Just nu sitter jag i fåtöljen med datorn på en stol framför mig och skriver på hemtentan
till sista delkursen i Konst-& bildvetenskap. Eller ja, just nu skrivs det här under kort paus.

Delkurs 3 handlar om mediespecifika fenomen och min hemtenta ska undersöka teckning:
seende och linje
. Igår gick jag till biblioteket på bokjakt för litteratur till texten och till min
stora glädje hittade jag faktiskt ett par äldre böcker som handlar om precis det jag vill
undersöka och skriva om; just teckning, vad det är, seende, hur man ser, och den ena boken,
Så tecknar de stora mästarna, har tydliga och bra exempel på teckningar som kända konst-
närer gjort vilka ett par stycken kommer finnas med som exempel i tentaskriften. (Bild-
exempel är ett krav till hemtentan, man skall kunna förankra sina tankar kring ämnet och
kurslitteraturen i bildexempel.)

Så nu känns det faktiskt bra helt plötsligt. Det är konstigt att man går och drar sig och tänker
hur jobbigt och svårt saker är när det faktiskt inte är så fruktansvärt svårt som man föreställer
sig. Nu har jag skrivit en sida redan (av 3-5) på cirka en timma, lätt som en plätt. Hur länge
har jag gått och gruvat mig för att börja, tänkt att det aldrig kommer att gå och "nej, fy vad
jobbigt det tar jag tag i någon annan dag"? Typ tre veckor. TRE veckor. Och likadant är det varje
gång, att man aldrig lär sig.

Ps. Idag ringde en kvinna och undrade om jag var intresserad av att komme på arbetsintervju.
Det svarade jag att jag är. Så på torsdag vid halv nio-nio tiden får ni gärna hålla tummarna. Ds.

Translation:
Just ranting about my stupid homework. Also, a lady called me about a job interview. Yay!

▲ Marching to the HeartbeatsNyheter i bokhyllan, tyvärr hinns dem inte med nu så de får bli en del av sommarens läsning.
Det är farligt att gå förbi Pocket Shop.

(musiklänk)

▲ Böcker jag läst i April 2012The Equality Illusion, intressant facklitteratur av Kat Banyard. Intressant bok som tar upp viktiga saker.
Den är lätt att förstå i och med utdrag från människors egna historier och liv. Absolut läsvärt inom ämnet.

Zelda 2, seriebok av Lina Neidestam. Så sjukt jävla rolig. That's enough. Läs!Ghostopolis, seriebok av Doug TenNapel. Underbar liten serie/grafisk novell (?) med kort och enkel story,
men den är så härlig och fint tecknad. Man fastnar lätt, absolut en av mina favorit-serieböcker!
Hoppas det kommer uppföljare till den här. Läs!

Alexander McQueen: Savage Beauty
, av bl.a. Andrew Bolton. Fylld med vackra fotografier, lite intervjuer
och fina citat från kungen själv, Lee McQueen. Gillar man honom eller mode överhuvudtaget bör man
absolut kolla in denna fantastiska, stora och tunga, bok!

Kurslitteratur:

Om Fotografi av Susan Sontag. Väldigt bra bok om fotografin och vad den kan betyda. Rekommenderas.

Digital Art av Christiane Paul. Intressant läsning, kanske borde uppdateras (från 2008) eftersom det
hänt så mycket på senare år inom den digitala världen.


Translation:
So these are the books I read in April 2012.

▲ It takes a lot to say that something is fate,

..I kind of know where you're headed
Am I too up front or am I just on time,
well where is your head at?


---
Rippar cd’s och undviker att göra det som borde göras, det vill säga:

- skriva hemtenta om teckning som medium på 3-5 sidor. (deadline 21/5)
- skriva B-uppsats om Mr. Brainwash och huruvida han är konstnär
eller ej på 12-15 sidor. (deadline 31/5)
- öva på presentation av grupparbetet till redovisning. (deadline 15/5)
- läsa på inför textseminarium; Sontag & Barthes, fotografi (tis. 8/5).
- dammsuga & städa.Ska även försöka skriva det månatliga bokinlägget snarast möjligt.


▲ Underwear
pictures via: spokes n daggers

▲ B-uppsats-funderingar

- Vad är konst?
- Vem är konstnär?
- Vad/vem bestämmer?
- Vem/vad är Mr. Brainwash?
- Kan street art vara konst?
- Vad är skillnaden mellan graffiti och street art?
- Vad är graffiti/street art?
- När får man kalla sig för graffiti/street art-konstnär?
- Vilka är kraven?
- Inom vilken kontext?
- Vad vill man säga?
- Vem är åskådaren?
Har du sett Exit Through The Gift Shop, i så fall - vad tyckte du?

RSS 2.0