▲ Att bestämma sig

Nästa vecka ska vi ha gjort våra val inför 2013s valbara kurser. Vi har en på vårterminen och en på höstterminen. Om ett år får vi välja igen, ytterligare två fria kurser. Det är för att få önska inriktning om man så vill, lite fokus åt det håll man tror man vill jobba/kan ha nytta av. Vad som ska formge sin profil helt enkelt på jobbmarknaden.Jag är inne på Barn, unga, medier och bibliotek för vårterminen. Får jag inte den all hell will break loose! För höstterminen är jag inne på Internet Politics som är på engelska tillsammans med Erasmus-elever. Det är väl egentligen den enda kursen som känns lockande av de fyra alternativen vi har inför HT13. Dessutom verkar det vara många som är intresserad av just den. Vad som blir mitt andra/tredjeval vet jag inte. Är egentligen inte intresserad av skolbibliotek, även då jag vill jobba med barn, men det kanske kan vara en bra kurs ändå? Blä.
Den 11e ska det vara bestämt!


▲ Translation
Available courses for 2013. We get to select two for spring and fall and I'd like to study kids and young adults. And maybe Internet Politics. I hope I get the ones I choose.

Kommentarer
Postat av: Man

Barn, unga, medier och bibliotek låter grymt! Om jag läst vidare/påbörjar bibliotekarieutbildningen är det precis vad jag valt.

Svar: Jag valde den som förstahandsval, hoppas jag får den bara!
alekzandra

2012-12-07 @ 13:27:38
URL: http://bokskadad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0